Vrijeme otkucava!

A gdje ste vi planirali svoj božićni domjenak? Božićna čarolija nam se približava! I ove godine vaš Forum vam donosi pravu božićnu ponudu za vrijeme koje nam dolazi.

web vrijeme otkucavaBliži se ono najčarobnije godišnje doba; doba veselja, druženja i još većeg širenja ljubavi. Kao i svake godine, ovo čarobno godišnje doba zahvati i naš Forum!

Forum je već lagano počeo pripremati svoj teritorij za svu tu čarobnu energiju koja nam dolazi i s veseljem vas već sad pozivamo da rezervirate svoje mjesto za vaše božićne domjenke i poslovne proslave!

Tom prigodom vam spremamo poseban božićni jelovnik koji će uskoro biti objavljen na našoj web stranici, a iz kojeg uvijek rado naglasimo sarmu, kuhani buncek, bakalar i široku lepezu tradicionalnih blagdanskih kolača – nađe se tu za svakog po nešto, pa za i one najizbirljivije 😉

Osim božićnog jelovnika, Forum nudi tu mogućnost da kod nas organizirate i predstave, podjele poklona i ostale blagdanske aktivnosti kako bi uljepšali godinu svojim zaposlenicima. Mogućnosti je bezbroj, na vama je samo da odlučite kako želite da ti dani za vas izgledaju.

A kako bi ovi dani prošli u što manje stresnom ozračju i kako bi sve išlo po planu, dijelimo s vama savjete kako organizirati božićni domjenak – više pročitajte ovdje.

Također, svaki vaš božićni domjenak možete upotpuniti nekom našom dodatnom uslugom i time osigurati da taj domjenak bude malo drugačiji od drugih. Više o našim dodatnim uslugama možete pročitati ovdje.

Isto tako, prihvaćamo sve vaše ideje – obratite nam se s povjerenjem!

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh