Vaš savjetnik za organizaciju događanja

Osim multifunkcionalnih dvorana, vrhunske audiovizualne opreme i cateringa, FORUM Zagreb nudi i besplatne usluge savjetovanja za organizaciju svakog poslovnog događanja.

Organizacija različitih događanja kao što su seminari, poslovne radionice, tečajevi, promocije novih proizvoda, konferencije, kongresi te poslovna ili društvena primanja, iziskuje mnogo truda i kvalitetne pripreme. Nakon što ste se odlučili organizirati takvo događanje i imate naziv, datum te preliminarni program i broj sudionika, morate odabrati savršenu lokaciju koja ima kapacitete i opremu potrebnu za kvalitetnu realizaciju, a nakon toga slijede detalji poput veličine i postava dvorane, vrste audiovizualne opreme, broja i sadržaja pauza, cateringa i sl..

Bilo da organizirate manji event poput poslovnog sastanka ili nešto veći poput konferencije, uvijek želite ostvariti uspjeh i ostaviti dobar dojam. FORUM Zagreb je tu da vam u tome pomogne! Dugogodišnje iskustvo u kongresnoj industriji i veliki broj organiziranih događanja, čini nas vašim najboljim stručnim savjetnikom za organizaciju svih vrsta poslovnih i društvenih događanja. Postojeće iskustvo redovito nadograđujemo i stručnim usavršavanjem svih djelatnika, sudjelujući na brojnim radionicama i predavanjima, a direktorica je nositeljica certifikata CCMEP (Certified Croatian Meetings and Events Professional) Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma.

Svojim besplatnim savjetima pomoći ćemo vam već kod samog planiranja događanja koje uključuje:

• odabir dvorane obzirom na planirani broj sudionika
• organizaciju postava dvorane koji će najbolje odgovarati programu i cilju događanja
• uređenje dvorane
• zadovoljenje tehničkih potreba – odabir audiovizualne opreme koja će dati najefikasniju podršku događaju
• odabir lokacije te broj i vrsta pauza – pauze su važan dio svakog događaja jer želite da vaši sudionici ne budu isrpljeni pa treba pažljivo odabrati lokaciju (u samoj dvorani, u hodniku, blagovaoni ili lounge kutku), vrstu hrane, pića i uređenje prostora.

I tijekom održavanja događanja, na raspolaganju vam je naš cijeli tim koji će pravovremeno reagirati na svaki vaš zahtjev. FORUM Zagreb je produžena ruka vašega ureda, vaš stručni savjetnik za organiziranje, a uspjeh vašeg poslovnog događanja naša je odgovornost.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh