Uspostavite unutarnji mir uz Master Zhanga

S ponosom najavljujemo ponovni dolazak Master Zhanga od 23. – 25. listopada u Forumu kada će održati radionicu i podučavati Tai Chi, Tao, Kaligrafiju i I Ching!

mr-zhang-forumNa prvom danu radionice polaznici će naučiti 13 osnovnih Tai Chi pokreta. Tai Chi je filozofija svakodnevnog ponašanja u skladu s prirodom, kao i vrsta meditacije u pokretu. Za sudionike nije bitna fizička sprema niti predznanje. Svi pokreti su mekani, jednostavni i prirodni.

Drugi dan će biti predstavljene osnove Tao filozofije, pogled na svijet, važnost unutarnjeg mira, ravnoteža svega. Polaznici će također saznati značenje kaligrafije u kineskoj kulturi. Svaki sudionik će dobiti svoju sliku, obzirom na svoju želju za napretkom u određenom polju života, sliku koja odiše energijom.

Na zadnjem danu radionice bit će predstavljene predikcijske metode, karakteristike ljudi obzirom na njihove elemente, individualni primjeri zainteresiranih polaznika, odgovori kako unaprijediti zdravlje, poslovne i privatne odnose te veze.

Detaljnije informacije o radionici i modulima možete saznati na službenoj stranici Master Zhang.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh