Spremni smo za novu sezonu događanja!

U rujnu krećemo punom parom. Naše dvorane su spremne za sva vaša događanja i u skladu s novim mjerama zbog koronavirusa.

Zbog poštivanja propisanih mjera, naše dvorane su se tome prilagodile i promijenile su svoj izgled!
Novi izgled dvorana je donio i nove kapacitete dvorana kako bi se osigurao propisan razmak među ljudima i spremne su za sve vaše želje i potrebe.
Uz svoju uobičajenu ponudu, Forum Zagreb ide u korak s trendovima i u svoju ponudu uvodi mogućnost održavanja hibridnih događanja.
Hibridna događanja su doživjela veliku popularnost.
Ograničenja putovanja i briga o javnom zdravlju doveli su do opsežnog otkazivanja događanja kao i do prelaska na digitalni oblik istog.
Najveći benefit ovakve vrste događanja je veći globalni doseg publike i mogućnost da Vaša publika bude dio vašeg događanja iz bilo kojeg dijela svijeta. Također, manji su troškovi organizacije, no bitno je da je sve dobro i kvalitetno tehnički pripremljeno kako bi se sve održalo bez poteškoća.
Forum Zagreb je uložio u svu potrebnu opremu i prenamijenio neke svoje dvorane upravo u tu svrhu, dok se naše osoblje svakodnevno educira o svim novim promjenama i trendovima. Osim toga Forum Zagreb surađuje s profesionalnim vanjskim suradnicima koji će omogućiti da vaša hibridna događanja prođu bez ikakvih poteškoća.
I još jedna informacija, još uvijek stignete uloviti zadnje ljetne popuste na rezervaciju dvorane.
Još od prvih slučajeva virusa u Hrvatskoj, FORUM Zagreb je poduzeo sve mjere razvijene u savjetovanju s globalnim i lokalnim javnim zdravstvenim tijelima kako bismo još više poboljšali naše protokole za čišćenje i higijenu: stalna dezinfekcija i provjetravanje, dostupnost sredstava za dezinfekciju ruku u svim prostorijama, kampanja osvještavanja naših kolega i gostiju o higijenskim I preventivnim mjerama, korištenje maski i rukavica te socijalno distanciranje u cijelom centru.
Sve je spremno za novo normalno!

Za sve upite i rezervacije slobodno nas kontaktirajte na naš email: rezervacije@forumzagreb.net ili na broj telefona +385 1 286-7777 .

Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:
Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh