Slovimo Glagoljicom u Forumu Zagreb

Podržimo zajedno izložbu „Hrvatska glagoljica“ koja će se pod sloganom Slovimo glagoljicom od 6. studenoga do 15. prosinca održati u Nacionalnoj Sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

ForumZagreb-SlovimoGlagoljicomNacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu u okviru obilježavanja Europske godine kulturne baštine, priprema izložbu „Hrvatska glagoljica“. Pod sloganom Slovimo glagoljicom Izložba će od 6. studenoga do 15. prosinca 2018. godine prikazati glagoljicu kroz prizmu povijesnog razvoja, tipografije, kulturološkog utjecaja i suvremene primjene.

Obzirom da su nazivi dvorana, hodnici te svi vizualni elementi Kongresnog centra Forum Zagreb protkani glagoljicom i glagoljskim slovima, koje također koristimo i protežemo kao elemente u našim poslovnim ponudama i reklamnim materijalima, tako bismo ovim putem voljeli pokazati podršku organizaciji ove lijepe izložbe o hrvatskoj kulturnoj i jezičnoj baštini te vas sve pozvati da posjetite izložbu „Hrvatska glagoljica“ posvećenu dragulju hrvatske baštine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, koja će se održati od 6. studenog do 15. prosinca.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh