Seminar: Upravljanje učinkom i prakse nagrađivanja

21. veljače – u Forumu Zagreb se održava seminar Performance Management & Reward practice – Upravljanje učinkom i prakse nagrađivanja u organizaciji Mirakul edukacijskog centra

ForumZagreb-MirakulPerformance Management ostaje jedna od najizazovnijih aktivnosti, a prema provedenim istraživanjima mnoge kompanije gube gotovo četvrtinu produktivnosti za vrijeme review-a. Performance management metodologije i sustavi su postali aktivni nositelji i pokretači poslovnih transformacija. Stoga je Mirkaul edukacijski centar organizirao seminar upravo na tu temu: Performance Management & Reward practice – Upravljanje učinkom i prakse nagrađivanja u organizaciji, koji će se održati u kongresnom centru Forum Zagreb, 21. veljače od 9 do 16 sati.

Cilj ovog seminara je primjerima iz prakse ukazati na važnost praćenja procesa, korištenje adekvatne metodologije, metrike kao i sustava koji se koriste za upravljanje i nadzor nad poslovnim rezultatima poduzeća jer upravo njihovim definiranjem, praćenjem i vizualizacijom dobivamo integraciju procesa koji omogućavaju bržu reakciju na tržišne prilike i promjene. Ono što je najvažnije je promjena mindset-a zaposlenika i kvaliteta komunkacije.

Više informacija o seminaru i prijavama pronađite na ovom linku.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh