Seminar: HR analitika i metrika

18. siječnja – u Forumu se održava seminar u organizaciji Mirakula pod nazivom Real time HR, Effectively using HR analytics & Metrics – HR analitika i metrika – Znamo li vrijednost kojom HR doprinosi poslovanju?

FZ-Mirakul-HR-analitika-metrikaOdjeli ljudskih potencijala sve više preuzimaju stratešku ulogu u organizacijama i mogu dati veliki doprinos poslovanju. Raspolažu velikom količinom informacija koje mogu biti ključne u predlaganju promjena i poboljšanja rada organizacije. Pitanje je koristimo li te informacije adekvatno, prikupljamo li prave podatke i znamo li ih iskoristiti kod donošenja odluka.

U seminaru, koji se u organizaciji Mirakul edukacijskog centra, održava 18. siječnja 2019. od 8 do 16h u Kongresnom centru Forum Zagreb, polaznici će naučiti kako se HR metrika i analitika koriste u organizacijama i kako ju sami mogu primijeniti u okvirima svoje uloge u ljudskim potencijalima. Seminar je zamišljen kao kombinacija predavanja, prikaza primjera iz prakse te rada na pitanjima polaznika. Tijekom seminara polaznici će dobiti uvid u ulogu HR metrike i analitike u ispunjavanju očekivanja koje business postavlja pred odjele ljudskih potencijala.

Seminar je namijenjen svima koji žele proširiti znanje o funkcioniranju ljudskih resursa i koji žele istražiti vrijednosti koju odjeli ljudskih potencijala korištenjem dostupnih podataka i informacija mogu pružiti organizacijama, svima koji u svom svakodnevnom poslu upravljaju timovima, direktorima poduzeća te svim zaposlenicima u ljudskim resursima. Cilj seminara je pružiti polaznicima osnovna znanja i alate iz područja HR metrike, osposobiti ih za samostalno planiranje prikupljanja podataka te korištenje analitike u predlaganju promjena i donošenju odluka vezanih za ljudske potencijale. Tijekom seminara, polaznici će imati priliku raditi na stvarnim primjerima te postaviti pitanja s kojima se osobno susreću u svom radu. Nakon završetka seminara moći će uskladiti HR metriku s ciljevima organizacije, prikupiti relevantne podatke te ih adekvatno iskoristiti za donošenje poslovnih odluka.

Sadržaj seminara:
Real time HR – Kako izmjeriti efektivnost upravljanja ljudskim potencijalima
Što je HR metrika i analitika
Što mjerimo, kako odabrati što i kako trebamo mjeriti
Usklađivanje HR metrike s ključnim ciljevima i strategijom organizacije te inicijativama HR-a
Smjernice za poboljšanje HR metrike u svojoj organizaciji
Komunikacija i interpretacija rezultata i prijedloga temeljenih na dobivenim rezultatima

Više informacija o seminaru, kao i link za online prijavu, možete pronaći ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh