Sa sushijem u toplije dane

… i u novo ljetno radno vrijeme!

FZ-COVID-19-web

Uz hranu nekako sve lakše ide, pa i prolaženje kroz COVID-19 pandemiju.
A da ne pričamo samo o najrasprostranjenijoj temi sadašnjice, Forum Zagreb u svoju ponudu hrane za klijente uvodi i ponudu sushija – toliko finog da zaboravite na COVID-19, bar na trenutak 😉
U suradnji sa Street Food & Cocktail Bar Jellyfish in Space omogućili smo vam da svoje događanje popratite malo neuobičajnijim jelovnikom i time tako razveselite mnoge.
Popularnost sushija u Hrvatskoj je u zadnje vrijeme naglo porasla, što nas posebno veseli jer ovo tradicionalno japansko jelo je savršena kombinacija da u jednom zalogaju dobijete obilje omega-3 nezasićenih masnih kiselina, proteina, minerala i vitamina.

Jellyfish In Space ima široku paletu raznih sushija, a na vama je samo da odaberete hoćete li foto tunu, kozicu hren, crispy losos, futomaki surimi, urmaki kokos… Ne znate što očekivati iza ovih imena jela? Slobodno nam se javite, rado ćemo s vama popričati i o tome!

Osim novog dodatka našem jelovniku za vaše događanje, novost je da kreće naše ljetno radno vrijeme!
Ovo ljeto, od 15. srpnja – 15. kolovoza 2020., Forum Zagreb će imati radno vrijeme od 08:00 – 13:00 sati, no ukoliko nas zatrebate u bilo kojem trenutku – tu smo!
Naše osoblje za rezervacije je dostupno i izvan radnog vremena na email adresi rezervacije@forumzagreb.net i putem naših društvenih mreža!

Nadamo se da ćete imati toplo i lijepo ljeto, i bez obzira na sve što nas je snašlo, želimo vam da ono bude vrlo uspješno i za pamćenje!

Vaš Forum Zagreb

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh