Ron Brown Innovation Day

19. travnja – Ron Brown Innovation Day je događanje koje se održava u Forumu i na kojem će se, uz ostalo, raspravljati o izazovima inovacijskog poduzetništva u Hrvatskoj.

HGK-Brown-Innovation-DaySkup organiziraju Hrvatska gospodarska komora, Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu, Centar za poduzetništvo Osijek i Europska poduzetnička mreža (EEN).

HGK već drugu godinu zaredom u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a u Zagrebu i raznim drugim partnerima organizira kroz rad Ron Brown američko-hrvatskog inovacijskog vijeća događanja namijenjena poduzetnicima, startupovima, inovatorima i svim zainteresiranim sudionicima, a sve radi okupljanja ne samo poslovne već i akademske zajednice kako bi se pridonijelo razvoju poduzetničkog ekosustava u Hrvatskoj.

Ovogodišnji Ron Brown Innovation Day uključuje posebnog gosta predavača iz SAD-a, sa Sveučilišta DePaul, Bruca Leecha, direktora Poduzetničkog centra DePaul. Uz njegovo izlaganje o svojim poslovnim počecima i usponu od startupa do uspješnog poslovanja, prisutnima će se obratiti i predstavnik hrvatske tvrtke Amphinicy Technologies. Planirano je i održavanje panela sa sudionicima iz raznih institucija i poduzetnicima kako bi se otvoreno raspravljalo o izazovima inovacijskog poduzetništva u Hrvatskoj.

Predstavnici agencije HAMAG BICRO i HGK prisutnima će predstaviti mogućnosti financijskih potpora koje se nude u domaćim i međunarodnim projektima, a jedan od alumnija Professional Fellows programa Vlade SAD-a predstavit će program i dati informacije kako se na njega prijaviti te predstaviti svoja iskustva sudjelovanja u programu.

Radni je jezik engleski, a sudjelovanje besplatno. Prijaviti se možete popunjavanjem online obrasca do 18. travnja ili do popunjenja kapaciteta dvorane.

Program događanja možete preuzeti ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh