Ron Brown Innovation Day

19. travnja – Ron Brown Innovation Day je događanje koje se održava u Forumu i na kojem će se, uz ostalo, raspravljati o izazovima inovacijskog poduzetništva u Hrvatskoj.

HGK-Brown-Innovation-DaySkup organiziraju Hrvatska gospodarska komora, Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu, Centar za poduzetništvo Osijek i Europska poduzetnička mreža (EEN).

HGK već drugu godinu zaredom u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a u Zagrebu i raznim drugim partnerima organizira kroz rad Ron Brown američko-hrvatskog inovacijskog vijeća događanja namijenjena poduzetnicima, startupovima, inovatorima i svim zainteresiranim sudionicima, a sve radi okupljanja ne samo poslovne već i akademske zajednice kako bi se pridonijelo razvoju poduzetničkog ekosustava u Hrvatskoj.

Ovogodišnji Ron Brown Innovation Day uključuje posebnog gosta predavača iz SAD-a, sa Sveučilišta DePaul, Bruca Leecha, direktora Poduzetničkog centra DePaul. Uz njegovo izlaganje o svojim poslovnim počecima i usponu od startupa do uspješnog poslovanja, prisutnima će se obratiti i predstavnik hrvatske tvrtke Amphinicy Technologies. Planirano je i održavanje panela sa sudionicima iz raznih institucija i poduzetnicima kako bi se otvoreno raspravljalo o izazovima inovacijskog poduzetništva u Hrvatskoj.

Predstavnici agencije HAMAG BICRO i HGK prisutnima će predstaviti mogućnosti financijskih potpora koje se nude u domaćim i međunarodnim projektima, a jedan od alumnija Professional Fellows programa Vlade SAD-a predstavit će program i dati informacije kako se na njega prijaviti te predstaviti svoja iskustva sudjelovanja u programu.

Radni je jezik engleski, a sudjelovanje besplatno. Prijaviti se možete popunjavanjem online obrasca do 18. travnja ili do popunjenja kapaciteta dvorane.

Program događanja možete preuzeti ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
Pošalji
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad
Pošalji
Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh