Reorganizacija i programi restrukturiranja

Seminar Transformacija kompanije – reorganizacija i programi restrukturiranja održat će se 19. siječnja u Forumu, u organizaciji Mirakul edukacijskog centra.

forum-hr-akademija-mirakulU ovom interaktivnom seminaru bit će riječ o složenim i senzibilnim procesima restrukturiranja kompanija, strateškog planiranja u ljudskim resursima te izazovima operativnog izvršenja strateških planova u uvjetima padajućih tržišta, ali i u kriznim situacijama uopće.

Kroz konkretne primjere i panel diskusije govorit će se o konkretnim primjerima transformacija kompanija koje su kroz složene postupke restrukturiranja i promjene organizacijske kulture postale konkurentnije i uspješnije.

Seminar je namijenjen onima koji žele naučiti više o strateškoj ulozi ljudskih resursa u tvrtkama, o delikatnosti procesa kojima ljudski resursi upravljanju, kao i posljedicama koje ti procesi imaju na održivo poslovanje tvrtke. Sadržaj je temeljen prvenstveno na konkretnim primjerima iz poslovne prakse, koji uz teorijski okvir omogućavaju strateško planiranje poslovanja poslovnog subjekta te poznavanje uloge Upravljanja ljudskim resursima u tim procesima.

Cilj seminara je naglasiti stratešku ulogu HR-a u procesima upravlja kompanijom, a posebice u kriznim vremenima. Polaznici bi kroz konkretne poslovne slučajeve trebali naučiti prepoznati osnovne aspekte upravljanja tvrtkom te uloga HR u njima, te bi nadalje trebali detaljno proučiti koji su procesi unutar HR-a ključni za kvalitetno upravljanje tvrtkom u kriznim vremenima.

Seminar je namijenjen svima koji žele unaprijediti vještine upravljanja ljudskim resursima i postići efikasnost u strateškom upravljanju ljudskim resursima: strateški management, direktori poduzeća, poduzetnici, direktori ljudskih resursa, direktori strateškog planiranja, voditelji ljudskih resursa, voditelji planiranja i razvoja voditelji timova, voditelji projekata. Detaljinje o seminaru, prijavama i kotizaciji možete pronaći ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh