Radionica: Praktični aspekti hladnog lanca

20. ožujka – Radionica: Praktični aspekti hladnog lanca u organizaciji tvrtke Arguo održava se u Forumu.

ArguoDizajn, verifikacija i održavanje hladnog lanca trenutno su među najvećim izazovima u distribuciji lijekova. No, iako se radi o zahtjevnom i često kompleksnom području, nizom sustavnih i logičnih koraka može se relativno jednostavno kreirati i uspostaviti učinkovit hladni lanac.

Je li vam hladni lanac zaista optimalno postavljen? Jeste li prepoznali baš sve kritične točke? Je li sva oprema koja se koristi kvalificirana, uključujući i hladne komore te transportne spremnike? Jeste li simulirali sve stvarne uvjete tijekom transporta, uključujući i one koji nisu standardni? Je li provjeren utjecaj količine proizvoda u transportnom spremniku? Je li provedena procjena rizika svih koraka hladnog lanca?

Tijekom ove radionice dobit ćete vrlo konkretne odgovore na ova i mnoga druga pitanja iz područja hladnog lanca uz brojne primjere iz svakodnevne GDP i GMP prakse.

Predavači su Ivana Antić Puntijar, mag.med.biokemije i voditelj upravljanja validacijama i kvalifikacijama JGL d.d., Tomislav Jozić, mag.pharm i voditelj Odjela kvalitete Medika d.d. te Bruno Šimek, mag.pharm i GMP/GDP ekspert Arguo d.o.o.

Ako ste zainteresirani, program i način prijave možete vidjeti ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh