Pregovaranje – psihološki aspekti

5. srpnja – trening „Vještine pregovaranja – psihološki aspekti“, koji organizira Centar za razvoj ljudskih potencijala Educamix, održava se u Forumu.

pregovaranje-educamixTrening je namijenjen direktorima i menadžerima, voditeljima nabave, prodaje i post-prodaje, referentima nabave, prodaje i post-prodaje te svim djelatnicima koji na bilo koji način trebaju s nekim o nečemu pregovarati.

Uz trenera Borisa Balenta, mag psych., polaznici će naučiti definirati i razumjeti ključne faktore koji utječu na ishod pregovaranja, primijeniti komunikacijske i prezentacijske vještine potrebne za uspješno, različite govorne vještine u pregovaranju, razumjeti i prakticirati kvalitetne pripreme za pregovore, naučiti definirati ciljeve pregovora i postupke za njihovo ostvarivanje, razumjeti drugu stranu, naučiti pripremiti scenarije prihvatljivih opcija dogovora (alternativnih mogućnosti) i uvježbati načine kako zaključiti pregovore.

Pored toga će na treningu naučiti razumjeti strukturu, strategije i taktike pregovaranja i kvalitetno se pripremiti za pregovore. Uvježbat će prezentirati prijedlog uz što manje “gubitaka” u prvobitnom značenju – uz postizanje usklađenosti u komunikaciji, kroz pojmove, izražavanje i razmjenu informacija. Naučit će kako voditi i kontrolirati komunikaciju, te pregovarački mijenjati perspektive tumačenja. Uvježbat će načine i mogućnosti uspješnog završavanja pregovora, uz izbjegavanje konflikta s drugom stranom.

Detaljnije o sadržaju treninga i kotizaciji saznajte na službenoj stranici Educamix.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh