Došlo je vrijeme za zahvalu na prekrasnoj suradnji.

Svima jedno VELIKO HVALA!

Nađite kreativan način promocije svog događanja web

Došlo je vrijeme za zahvalu na prekrasnoj suradnji.

Nažalost, pandemija je imala preveliki utjecaj na naš sektor. Čak i prije samog lockdown-a u Hrvatskoj, počeli smo osjećati posljedice. Iako je to sve u početku bilo skoro pa bezbolno, zapravo nismo ni bili svjesni u što će se pretvoriti cijeli svijet, a ne samo funkcioniranje naše male, specifične djelatnosti za događanja i sastanke.
2020. godina bila je izrazito stresna i naporna svima, a nama je ostavila neizbrisiv trag od skoro 400 otkazanih događanja i pada prometa od 82%.

Uz sve napore da nastavimo poslovanje, na kraju smo ipak morali donijeti tešku odluku koja nas sve rastužuje, a to je da više nećemo poslovati u ovom obliku u kojem ste nas poznavali sve ove godine – kao kongresni centar.

Za mjesec dana Forum Zagreb proslavio bi 9 uspješnih poslovnih godina u kojima je održano oko 5.500 događanja za skoro 190.000 posjetitelja, na koje smo izrazito ponosni.

Svako događanje je bilo izazov za sebe. Svako događanje je nosilo novo iskustvo, nove prijatelje i trenutke za pamćenje. Puno smo naučili, uživali, obrazovali se i uvijek pokušali ići u korak s novim trendovima.

U sklopu Foruma Zagreb nije nas radilo puno, bili smo jedna mala, uvijek nasmijana obitelj proširena brojnim vjernim partnerima. Vaši pozitivni povratni komentari i informacije koji su sve to potvrđivali davali su nam poticaj i motivirali nas da budemo bolji, jači i veseliji.

Ovom prilikom bismo i zahvalili svim našim klijentima – s kojima smo rasli i razvijali prijateljske odnose, dugogodišnjim partnerima – koji su s nama od prvog dana, te kolegama – s kojima nam je posao uvijek bio radost, te ugodan i lagan.

Svima jedno VELIKO HVALA!

Iako smo svi očekivali da ćemo još dugo biti zajedno, ovaj poslovni i životni preokret shvaćamo kao priliku za reinventiranje, te stojimo na raspolaganju za daljnju organizaciju događanja u drugim prostorijama i, tko zna, nekim novim projektima.
Za sve informacije, slobodno nas kontaktirajte. Iako je naša nova adresa Radnička cesta 1A, naši kontakti i dalje ostaju isti.

A do tada, čuvajte nam se i sretno svima!

Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:
Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh