OPEN BIM edukacija za napredne korisnike

18. svibnja – saznajte kako komunicirati sa drugim strukama koristeći 3D radno okruženje na Basic OPEN BIM edukaciji za napredne korisnike

ForumZareb-open_bim-edukacijaOPEN BIM je univerzalni pristup zajedničkom dizajnu, realizaciji i radu zgrada na temelju otvorenih standarda i radnih procesa. OPEN BIM je inicijativa nekoliko vodećih proizvođača softvera koji koriste otvoreni buildingSMART podatkovni model. Na OPEN BIM edukaciji za napredne korisnike, u organizaciji tvrtke 3D Art, koja će se održati u kongresnom centru Forum Zagreb 18. svibnja, saznajte kako komunicirati sa drugim strukama koristeći 3D radno okruženje.

Basic OPEN BIM edukacija daje detaljan uvid u način razmjene IFC datoteka sa ostalim sudionicima na projektu, te ćete naučiti kako pripremiti 3D model za razmjenu podataka. OPEN BIM predstavlja moderan pristup interdisciplinarnoj suradnji za sve sudionike u AEC sektoru.

Cilj edukacije je razumjeti razmjenu podataka u OPEN BIM okruženju, te pravilnu upotrebu IFC i BCF datoteka, te poboljšanje suradnje svih sudionika na projektu upotrebom 3D modela. Edukacija je namijenjena naprednim korisnicima koji suradnju sa ostalim sudionicima na projektu vrše preko IFC formata.

Sadržaj praktičnog dijela edukacije:
– priprema 3D modela za izvoz u IFC format
– upotreba ARCHICAD Classification Managera
– filtriranje 3D modela
– osnovna provjera ispravnosti modela s ARCHICAD alatima
– ispravan uvoz i izvoz modela
– provjera modela u Solibri Model Vieweru
– spajanje raznih IFC modela u ARCHICADu
– provjera kolizija

Prijaviti se možete putem ovog linka, e-maila kontakt@3Dart.hr ili telefonski na +385 51 586 381 ili 095/ 313 68 00 svaki radni dan od 8-16 h.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh