Novo MBA predavanje

17. rujna – MBA Hrvatska najavljuje zanimljivo predavanje: “Building long term reputation vs being less popular today“

MBA Building long term reputation vs being less popular todayU ovom interaktivnom predavanju istražit ćemo pitanja poput: Zašto je osobni integritet važan za karijeru i vodstvo? Kako je to povezano s izgradnjom osobnog branda? Kako održati ravnotežu između osobnog integriteta i kratkoročnih dobitaka / rezultata, kao i očekivanja ljudi (uključujući šefove). Predavanje će istražiti kako izgraditi i održavati osobni integritet, reputaciju i brend, uključujući primjere i kako pretvoriti oštre protivnike u ambasadore vašeg branda. S primjerima iz stvarnog života predavanje će dovesti u pitanje tradicijski pogled integriteta = visoki moralni standardi i uvesti dosljednost kroz upravljanje vremenom i očekivanjima kao vrijednim alatima za stjecanje ugleda i jedinstvenog osobnog branda.

Predavanje će održati gospodin Miroslav Klepač, član Croatia osiguranja d.d. Uprave specijalizirane za financije.

 

Više o predavanju i načinu prijave saznajte na linku.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh