Mini MBA – managerski trening program

14. ožujka – 5. travnja – u kongresnom centru Forum Zagreb održavat će se managerski trening program od 3 modula u organizaciji Mirakul edukacijskog centra

ForumZagreb-Mirakul-skillsMini MBA – Management skills je managerski trening program koji pokriva jedinstvenu kombinaciju esencijalnih alata i tehnika koje će unaprijediti vaše razumijevanje financija i budžetiranja i razviti analitičke vještine, jednako kao i interpersonalne vještine. Osobita pažnja će biti posvećena tehnikama managerskog samopredstavljanja unutar organizacije i prema stakeholderima, a važan segment utjecaja je i managerski body language. Vještine efikasnog managera između ostalih uključuju vještine pregovaranja i rješavanje problema uz neizostavno upravljanje ljudima, vremenom i stresom kako bi se izbjegli konflikti, a povećala produktivnost pojedinca i tima.

Temeljni cilj programa je stjecanje šire i integrirane slike svih managerskih vještina pomoću kojih ćete moći efikasno planirati, organizirati, prezentirati i voditi svoj tim i organizaciju.

Program će se odvijati u tri modula:

01 Tehnike samopredstavljanja i body language za managere
02 Upravljanje ljudima, vremenom, konfliktima i stresom
03 Analiza i interpretacija financijskih izvještaja.

Pohađanjem programa Mini MBA – Management skills polaznici će usvojiti tehnike koje će im pomoći da rastue kao manageri i razvijaju svoju karijeru te će steći set esencijalnih managerskih tehnika koje će im pomoći da prošire svoju cjelokupnu managersku perspektivu, unaprijede razumijevanje financija i budžetiranja, bolje razumiju i analitički povežu poslovne koncepte i financijske izvještaje, razviju bolju svijest o sebi i svojem samoprezentacijskom i komunikacijskom stilu i načinu na koji ih doživljavaju drugi, definiraju svoj samoprezentacijski stil, efikasno vode svoj tim i organizaciju, upravljaju vremenom i ciljevima i nauče bolje delegirati zadatke, upravljaju i oblikuju ponašanje članova svoga tima te optimalno upravljaju stresom i konfliktima.

Više informacija o Mini MBA programu i kako se prijaviti saznajte putem ovoga linka.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh