Kriptovalute i business – okrugli stol

MBA Croatia organizira okrugli stol “Kriptovalute i business” 17. listopada u Forumu, na kojem će se vidjeti kako nova tehnologija Blockchain radi, koje su mu prednosti te što uopće znači posjedovati jedan bitcoin.

bitcoin-mba-forumBitcoin, blockchain, ICO, kriptovalute…svi smo barem jednom čuli za njih. Što je Blockchain i zašto bi mogao postati jako važan? Svake godine dođe neka tehnologija koja obećava i koja bi mogla biti “the next big thing” u IT svijetu. Mnoge od tih tehnologija zažive, kratko budu popularne i onda odu u povijest, a njima se bavi manji dio IT zajednice. Blockchain će – po svemu sudeći – biti jako dugo s nama, iako je teško reći jer je tek zaživio.

U predavanju ćete vidjeti kako blockchain radi ‘ispod haube’ te koje su prednosti u odnosu na klasične sustava. Također ćete saznati što je to Proof of Work, kako se ‘rudare’ kriptovalute, kako napisati pametni ugovor i što to uopće znači posjedovati jedan bitcoin.

Vedran Kajić, diplomirani inženjer računarstva koji se bavi blockchain tehnologijom će nam pobliže objasniti kako funkcioniraju bitcoin bankomati i kako prepoznati područja gdje blockchain tehnologija nudi prednosti! Uz Vedrana Kajića će nam se pridružiti i Vedran Ilić-Dreven, software developer u Ericssonu i veliki Bitcoin i blockchain entuzijast! Treći sudionik je Mislav Javor, voditelj iOS tima i iOS programer u tvrtci Ingemark d.o.o.

Broj karata je ograničen, a dostupne su putem sustava Entrio.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh