Kreativno riješite izazovne situacije

26. rujna – Design Thinking vas sve poziva na svoju jesensku radionicu

DESIGN THINKING webUpoznajte se s Design Thinking metodologijom koju koriste vodeće svjetske tvrtke kroz radionicu za koju garantiramo da je drukčija od svih seminara, edukacija i poslovnih radionica na kojima ste sudjelovali do sad!

Design Thinking treneri su školovani od strane Stanfordskog Hasso Plattner Instituta i MIT-a, te će vas kroz Design Thinking iskustvo naučit prepoznati stvarnu korisničku potrebu, generirati veliki broj ideja te ih materijalizirati i testirati s potencijalnim korisnicima.

Sve više kompanija shvaća da je zadovoljan korisnik najveća vrijednost. Zato treneri Design Thinkinga izlaze na teren i razgovaraju sa stvarnim korisnicima i na temelju potreba s tržišta, stvaraju rješenja. Stoga je ovog puta tema izazova kojeg ćete na radionici rješavati upravo iz područja korisničkog iskustva!

Za koga je ova radionica?

Za voditelje timova, odjele prodaje, kompanije iz sektora maloprodaje te sve one svjesne da uspjeh poslovanja ovisi o načinu pružanja usluge i iskustva korisnicima.

Sve informacije o prijavama saznajte ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh