Konferencija i sajam volontiranja

Prva hrvatska Konferencija o korporativnom volontiranju i Sajam volontiranja održava se 27. travnja 2017. godine u kongresnom centru FORUM Zagreb

Forum-zagreb-konferencija-sajam-volontiranjaKako bi što veći broj tvrtki iz cijele Hrvatske upoznali s konceptom korporativnog volontiranja i potaknuli ih na njegovo uvođenje kao dijela društveno odgovornog poslovanja, Volonterski Centar Zagreb, u suradnji s Volonterskim centrima iz Osijeka i Splita te Mrežom za razvoj korporativnog volontiranja organizirali su prvu hrvatsku konferenciju i sajam volontiranja „Korporativno volontiranje“. Želi se istaknuti kako korporativno volontiranje doprinosi izgradnji i povezivanju kako tvrtke i zaposlenika, tako i zajednice u kojoj djeluju.

Program konferencije
Program konferencije o korporativnom volontiranju donosi zanimljiv pregled postojeće prakse iz perspektive organizatora volontiranja i tvrtki, iz Hrvatske i inozemstva, prezentaciju istraživanja provedenog u 2016. godini te brojne zanimljive goste koji će podijeliti svoja iskustva korporativnog volontiranja. Prijepodne je namijenjeno tvrtkama (od 10 do 14 sati, s uključenim ručkom za sudionike), a poslijepodne neprofitnim organizacijama kao organizatorima volontiranja, ali i tvrtkama koje ih žele upoznati te čuti više o korporativnom volontiranju (od 14 do 16 sati).

Sajam volontiranja
Tijekom cijelog dana, uz konferencijski dio bit će organiziran i sajam volontiranja od 10 do 16 sati. Svrha sajma je na jednom mjestu okupiti tvrtke zainteresirane za korporativno volontiranje i organizatore volontiranja u neprofitnim organizacijama te im omogućiti da se međusobno upoznaju i razgovaraju o mogućnostima suradnje. Neprofitne organizacije imat će izložene materijale koji prikazuju njihov rad te opise volonterskih aktivnosti u koje se može uključiti poslovni sektor.

Za sudjelovanje na konferenciji se možete prijaviti putem ovog linka, a više informacija o Konferenciji kao i o korporativnom volontiranju saznajte na korporativnovolontiranje.vcz.hr.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh