Koje su mogućnosti investiranja u kriptovalute?

Na besplatnom seminaru “Osnove ulaganja u kriptovalute”, koji se održava 21. listopada u Forumu, saznajte sve prednosti kriptovaluta te koji je najbolji način da zaradite na njima.

AM-Crypto-SeminarSeminar je namijenjen svima koji bi se htjeli informirati o ulaganju u kriptovalute te saznati dodatne mogućnosti trgovanja i zarade na ovom uzbudljivom tržištu. Kriptovalute i Blockchain su budućnost i zato se uključite na vrijeme!

Kao jedina brokerska kuća u Hrvatskoj, koja u svojoj ponudi ima i trgovanje kriptovalutama, Admiral Markets ovoga puta za vas organizira veliki seminar o svim mogućnostima investiranja u popularne digitalne valute. Na seminaru ćete dobiti pregršt korisnih informacija koje će vam sigurno pomoći u donošenju konačne odluke o pogodnosti ovog načina ulaganja.

Detaljnije informacije o seminaru možete saznati na službenoj stranici Admiral Markets.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh