Intenzivni trening javnog nastupa

Intenzivni trening javnog nastupa uz vježbe za uvjerljiv i siguran javni nastup u organizaciji Educamix centra održat će se 7. i 8. prosinca u Forumu.

Educamix-javni-nastupTrening je namijenjen menadžerima i osobama na rukovodećim pozicijama, voditeljima ureda za odnose s javnošću i glasnogovornicima, osobama koje javno nastupaju i kojima je cilj uspješno predstavljanje ideja i stavova, onima koji žele ovladati vještinama javnog nastupa i koji se žele osloboditi nepoželjnih učinaka treme te svima koji žele naučiti kako iz stanja relaksacije dati najbolje govorničke rezultate.

Trening se sastoji od individualne analize govornog i prezentacijskog statusa, video snimanja petominutnog izlaganja, vježbi za dikciju i glas, jasnog izražavanja poruke, strukture javnog nastupa, završnog snimanja kamerom i još puno toga.

Polaznici će naučiti strategije za bolji javni nastup, pripremiti strukturu govora javnog nastupa, ovladati tremom, prilagoditi nastup različitim okolnostima te osmisliti uvjerljiv i vjerodostojan govornički “imidž”, kao i razviti svoj prepoznatljiv stil.

Cilj treninga je svladati alate za postizanje uvjerljivosti, pripremiti govor ili prezentaciju, usvojiti alate za svladavanje straha i treme od javnog nastupa, ojačati vlastite govorničke sposobnosti/vještine“ te glas pretvoriti u alat uvjerljivosti i osobnost.

Detaljnije informacije o treningu možete pogledati na službenoj stranici Educamix centar.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh