Intenzivni trening javnog nastupa

16. i 17. travnja – u Forumu će se održati Intenzivni trening javnog nastupa s Dubravkom Crnojević Carić i Duškom Ćurlićem, u organizaciji Educamixa

Educamix-trening-javnog-nastupaUsvojite vještine za uspješan javni nastup! Istražite svoje potencijale i razvijte prepoznatljiv stil. Ako često javno izlažete pred užim i širim auditorijem, a ne znate kako strukturirati govor, kako biti uvjerljiv i prepoznatljiv, kako pridobiti publiku, kako prevladati tremu – onda je za vas Intenzivni trening javnog nastupa s Dubravkom Crnojević Carić i Duškom Ćurlićem, koji će se održati 16. i 17. travnja u Kongresnom centru Forum Zagreb.

Na ovom treningu upoznat ćete se s glumačkim govornim tehnikama disanja, artikulacije i ojačavanja glasa kao i s glumačkim tehnikama Stanislavskog te Lee Strasbergove metode. Ujedno ćete se moći upoznati s vježbama „relaksacije“ te vježbama osjetilnog i emotivnog pamćenja koje nam omogućuju bolje samoosjećanje pri javnom istupanju. Navedene vježbe ojačavaju i tzv. emotivnu inteligenciju.

Trening je namijenjen menadžerima i osobama na rukovodećim pozicijama, grupama zaposlenika – komunikatorima društva, odnosno osobama koje tvrtku zastupaju u javnosti, voditeljima ureda za odnose s javnošću i glasnogovornicima, osobama koje javno nastupaju pred užim ili širim auditorijem, osobama kojima je cilj uspješno predstavljanje ideja i stavova, onima koji žele ovladati vještinama javnog nastupa, onima koji se žele osloboditi nepoželjnih učinaka treme, onima koji se žele osjećati dobro, zračeći pri javnom istupu, svima koji žele naučiti kako iz stanja relaksacije dati najbolje govorničke rezultate.  Svaki polaznik dobit će analizu i individualnu procjenu svog govornog statusa s preporukom za daljnji razvoj govornih vještina.

Trenerica je dr.sc. Dubravka Crnojević-Carić, akademska glumica, redateljica, doktorica znanosti, teatrologinja, a gost predavač je Duško Ćurlić, radijski i TV voditelj.

Cilj ovog treninga je svladati alate za postizanje uvjerljivosti, pripremiti govor ili prezentaciju, kontrolirati neverbalne znakove i uskladiti ih sa sadržajem govora, usvojiti alate za svladavanje straha i treme od javnog nastupa, pojačati osobnost u javnom izlaganju, ojačati vlastite govorničke sposobnosti/vještine“, usvojiti tehnike disanja i opuštanja i glas pretvoriti u alat uvjerljivosti.

Više informacija o treningu i prijavama pronađite na stranicama Educamixa.

 

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh