Inspiriraj se! #BudiErasmusPlusGeneracija

15.studeni – Agencija za mobilnost i programe EU organizira događaj u sklopu kojeg će uspješni korisnici programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti upoznati buduće korisnike s mogućnostima koje ovi programi nude

agencija za mobilnost - inspiriraj seIskusni korisnici svojim će pričama i praktičnim savjetima budućim korisnicima dočarati kako ideju pretvoriti u uspješan projekt te kako najbolje prikazati rezultate i pozitivan utjecaj projekata na pojedince, njihove organizacije, ali i širu društvenu zajednicu. Primjerice, kako su postali primjer dobre projektne ideje otkrit će predstavnici udruge O.A.Z.A. koja organizira programe za mlade da postanu nosioci održivih društvenih promjena. Profesorica Hilarija Lozančić Benić iz Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik prezentirat će kako je njihov projekt jačanja jezičnih vještina, vrijedan više od 281 tisuću eura, postao primjer uspješne provedbe. Docent sa zagrebačkog FER-a dr.sc. Jurica Babić govorit će što je neophodno učiniti da bi projekt bio primjer uspješne diseminacije i učinka. Radi se o projektu INNOSOC u koji je uključeno 11 fakulteta iz osam europskih zemalja, koji zajednički rade na pronalaženju ICT inovativnih rješenja za društvene izazove današnjice.

U dijelu Inspiracijski Café u opuštenoj atmosferi uspješni korisnici izložit će i prezentirati  opipljive rezultate svojih projekata. Zainteresirani će sudionici, primjerice, imati priliku testirati kako funkcionira 3D printer, isprobati edukativnu igru učenja povijesti i geografije na zabavan način te razmjenjivati iskustva na različite zanimljive teme.

U prilog daljnjem uzletu strukovnog obrazovanja pred kraj događaja ravnateljica AMPEU-a mr. sc. Antonija Gladović dodijelit će Erasmus+ povelje za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju te nagrade za projekte s najboljom primjenom ECVET-a, ključnog alata za priznavanje, prijenos i prikupljanje ishoda učenja stečenih u inozemstvu.

Događaj Inspiriraj se! idealna je prilika za sve potencijalne korisnike da se osnaže uključiti u Erasmus+ i Europske snage solidarnosti, programe za koja su osigurana izdašna europska sredstava. Od 2014. do 2019. Hrvatska je za projekte iz programa Erasmus+ imala na raspolaganu 112,5 milijuna eura, od kojih je ugovoreno oko 98% sredstava. Tome treba dodati i kako su u okviru programa Europske snage solidarnosti, prema dostupnim podacima, ugovoreni projekti ukupne vrijednosti gotovo 890.000 eura.

Program događaja Inspiriraj se! #BudiErasmusPlusGenaracija nalazi se na ovoj poveznici. Registrirati se možete ovdje. Prijave su otvorene do 1. studenoga 2019., a broj mjesta ograničen, stoga vam savjetujemo da se što prije prijavite.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh