HrTurizam

2.travanj – Konferencija: Day One or One Day

hr turizamKonferencija ONE DAY OR DAY ONE službeno će najaviti cijelu platformu #DayOne. Konferencija će okupiti turističke stručnjake iz različitih turističkih sektora, kako privatnog, znanstvenog tako i javnog sektora, ugostiti strane predavače koji će predstaviti globalne turističke trendove, pokazat će pozitivne primjere suradnje, te otvoreno i konstruktivno razgovarati o svim izazovima te ono najvažnije ponuditi konkretna rješenja kako ubrzati rast našeg turizma.

Ova konferencija najznačajniji je događaj turističkog B2B sektora koju podržava Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora, ali i ključni ljudi i udruženja privatnog turističkog sektora.

Hoćemo li i dalje godinama pričati o potencijalima i potrebi za promjenom ili ćemo se svi zajedno pokrenuti i mi biti ta promjena?

One Day Or Day One?  Odaberite dijalog, suradnju i #DayOne koji kreće od danas. Zaboravimo prošlost, okrenimo se budućnosti. Neka od danas bude fokus na #DayOne a ne #OneDay.

Više o konferenciji i kupnji karata saznajte ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh