HR Akademija

01. ožujka – 23. svibnja – u Forumu se održava specijalistički edukativni program za stručnjake u području ljudskih potencijala – HR Akademija, u organizaciji Mirakul edukacijskog centra

Mirakul-edukacijski-centarLjudski potencijali jedan su od ključnih resursa i izravni sudionik poslovnog razvoja i ekspanzije svake organizacije. Organizacije privlače, zapošljavaju, motiviraju i razvijaju svoje ljudske potencijale kao temeljne pokretače sadašnjih i budućih uspjeha. Raznolikost i dinamika širenja na nova tržišta zahtijeva kontinuirano unaprjeđenje managerskih i specijalističkih vještina zaposlenika kako bi oni bili sposobni i voljni odgovoriti na zahtjeve i dinamiku poslovanja, a najbolje tvrtke pružaju priliku za razvoj ambicioznim zaposlenicima, željnim znanja i uspjeha.

HR Akademija u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra osmišljena je kako bi potaknula sustavni pristup managementu ljudskih potencijala u procesnom i praktičnom kontekstu te kako bi se ohrabrilo korištenje najboljih hrvatskih, ali i svjetskih HR praksi. Namijenjena je voditeljima i zaposlenicima HR odjela, pravnih i kadrovskih poslova, managerima na svim razinama, djelatnicima javnih institucija i poduzeća, malim i srednjim poduzetnicima, voditeljima projekata te svima koji žele usvojiti znanja i vještine primjene suvremenog koncepta HRM-a.

Voditeljica programa je Gordana Fabris, prof. psih., a program se sastoji od 7 modula, ukupnog trajanja 56 nastavnih sati:
• Strateški menadžment ljudskih potencijala
• Privlačenje, selekcija i usavršavanje zaposlenika
• Praćenje radne uspješnosti, procjena posla, promocija i transferi
• Uspješno upravljanje i zadržavanje talenta
• Upravljanje međugeneracijskim razlikama na radnom mjestu
• Znamo li vrijednost kojom HR doprinosi businessu?
• Organizacijski sustavi motiviranja i nagrađivanja.

Više informacija o HR Akademiji saznajte putem ovoga linka.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh