Google Ads Masterclass

26. rujna – dvodnevni seminar za sve željne znanja o najpopularnijem marketinškom alatu

Mirakul Google Ads MasterclassMirakul Edukacijski centar po prvi puta u Hrvatskoj organizira dvodnevni Google Ads Masterclass seminar namijenjen svima koji aktivno koriste Google Ads i Google Analytics, ali žele podići svoja znanja na novu razinu.

Vice Božić, certificirani Google Ads i Google Analytics stručnjak i jedan od naših najbolje ocijenjenih predavača, tijekom 2 dana polaznike će upoznati s najnaprednijim tehnikama i primjerima iz prakse, a svi polaznici će tijekom interaktivnih vježbi moći dobiti konkretne savjete za vlastite kampanje koje vode.

Ciljna skupina polaznika:

  • – Specijalisti za digitalni marketing u marketinškim i komunikacijskim odjelima tvrtaka, institucija, marketinških i PR agencija koji aktivno koriste Google Ads u svakodnevnom radu, ali žele svoja znanja podići na veću razinu.
  • – Direktori marketinga i/ili prodaje koji žele naučiti napredne Google tehnike za unapređenje svojih marketinških i prodajnih aktivnosti.

Više informacija o seminaru i načinu prijave saznajte na ovom linku.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh