DOBA Fakultet

Siječanj i Veljača – Informativni dani i savjetovanja za pravi odabir studija

doba fakultetDOBA Fakultet za primjenjive poslovne i društvene studije Maribor suvremen je samostalan visokoškolski zavod, osnovan 2003.

U dinamičkom okruženju koje se stalno mijenja, fakultet prihvaća odgovornost koju diktiraju gospodarski i društveni razvoj; osim bachelor i master akreditiranim studijskim programima, u kojima studenti suvremenim načinima studija stječu korisna znanja i razvijaju kompetencije koje znaju prenijeti u radno okruženje, danas je međunarodno prisutna i cijenjena ustanova.

DOBIN model online studija jedan je od najvećih razvojnih dostignuća fakulteta, a uvažavanje europskih standarda pri online obrazovanju potvrdili su i međunarodnom akreditacijom.

U njihov model studija godišnje ima povjerenja više od 1.000 studenata koji studiraju iz 46 zemalja svijeta, i više od 4.100 diplomanata. Odlični studijski rezultati, uspješnost diplomanata, neprestani razvoj, praktično orijentirani programi s odličnim profesorima praktičarima te odličan znanstveno-istraživački rad ih danas rangiraju među vodeće međunarodno usporedive ustanove u jugoistočnoj Europi.

Na hrvatskom jeziku izvode 3 bachelor programa (Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću, Poslovanje, Poslovanje i upravljanje u turizmu) te 2 master programa (Međunarodno poslovanje, Marketing i prodaja).

Informativni dani i savjetovanja za pravi odabir studija

Ukoliko ste zainteresirani za DOBA Fakultet, možete se javiti na osobno savjetovanje koje će se događati kod nas u Forumu Zagreb.

Više informacija o fakultetu, te o tome kako se prijaviti na osobno savjetovanje saznajte ovdje.

Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:
Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh