Design Thinking Spring Lab

21. ožujka – Design Thinking otvoreni laboratorij, dvodnevni trening o design thinkingu održat će se u Forumu Zagreb u organizaciji Design Thinking Hrvatska

ForumZagreb-DesignThinkingSpringLabDesign Thinking je sve popularnija metoda za razvoj inovacija i rješavanje izazova kroz 5 koraka: empatiju, definiciju, ideaciju, prototipiziranje i testiranje. Ovu metodologiju koriste poznate svjetske organizacije, brojni start-upovi te javni sektor.

Design Thinking Spring Lab dvodnevni je trening, koji će se održati u kongresnom centru Forum Zagreb 21. i 22. ožujka, s velikim omjerom prakse i radom u manjim grupama koje mentoriraju iskusni kreativci i konzultanti. Prolazit će se kroz cjelokupni Design Thinking proces, rješavati stvarne izazove, izlaziti na teren, mijenjati perspektivu, brainstormati, izrađivati opipljive prototipe te dati konkretne smjernice za pronalaženje inovativnih i primjenjivih rješenja.

Design Thinking je namijenjen svima koji žele aktivirati kreativni potencijal, usvojiti Design Thinking metodologiju i naučiti kako razmišljanjem izvan ustaljenih okvira riješiti izazove iz svih sfera života!

Prijavite se putem e-maila na info@designthinking.hr. Odvažite se proširiti svoje horizonte i postanite kreativni i agilni poput svjetskih inovatora!

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh