Decision Making and Strategic Planning

Predavanje “Executive leadership Decision Making and Strategic Planning” koje organizira Mirakul edukacijski centar održat će se 8. prosinca u Forumu.

decision-making-mirakulKljučne prednosti i ishodi učenja su poboljšati jezgrene vještine potrebne za holistički pristup poslovnim izazovima i donošenje boljih izvršnih odluka. Ovaj program namjerava pomoći sudionicima da ostvare svoj potencijal vodstva – predvidjeti konkurentnu strategiju, provesti značajne promjene i postići izvanredne rezultate, razviti veću svijest o svom stilu vođenja i kako ga drugi percipiraju.

Predavanje koje će održati mr. sc. Zoran Uranjek, dipl.ing. (Direktor Harburg-Freudenberger Belišće d.o.o.) obuhvatit će teme „Strateško planiranje – slučaj HF Belišće“, „Usmjerenje rezultata – proizvodnja i prodaja i marketing“, „Globalna svijest – slučaj HF Belišće i poslovna perspektiva“.

Alen Premužak MBA pokrit će teme „Kada je pravo vrijeme za promjene?“, „Upravljanje promjenama“, „Vodeće promjene“, „Vodstvo u transformaciji – slučaj Hrvatska pošta“, „Kultura i vodstvo tvrtke – slučaj Hrvatska pošta“ te „Kako vođe moraju komunicirati? – tehnike i najbolja praksa“.

Ciljna skupina su menadžeri ili profesionalci s više od pet godina iskustva koji rade ili nastoje voditi uloge, visoki potencijali i viši vođe, polaznici iz svih veličina poduzeća i iz različitih industrijskih grana iz regije i organizacija, uključujući nevladine organizacije i vladine agencije, rukovoditelji koji su nedavno promaknuti na pozicije značajne upravljačke odgovornosti ili su na putu za takve uloge.

Detaljnije informacije o predavanju možete dobiti na službenoj stranici Mirakul edukacijski centar.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh