COVID-19 je promijenio svijet

Hvala svim našim herojima koji nam olakšavaju ovu neobičnu situaciju!

FZ-COVID-19-web
Nitko nije mogao zamisliti da će se svijet promijeniti u samo koji mjesec.
Svi smo bili puni planova, ciljeva i želja – no sve odjednom, otišlo je u drugi plan i spremljeno u ladicu ‘za jednog dana kada se sve vrati u normalu’.
Nažalost, mnogi poslovi su stali i svijet je pauziran. No, kada se čovjek sjeti da sve radimo za zdravlje – sve se lakše i podnese.
A sve se lakše i podnese, kada nas kroz ovu novu i neobičnu situaciju vode stručni ljudi.
Odjednom, ako nije bilo sloge, sloga se stvorila. Ako nije bilo humanosti, humanost je stigla. Ako nije bilo dobrote, dobrota je s veseljem dotrčala. Ova situacija nam je ukazala na ono što je zbilja bitno i ukazala nam je na neke glavne vrijednosti života koje su se znale često, u modernom svijetu – zaboraviti.
Ove godine, točnije 11. travnja, slavimo svoj 8. rođendan i u prva dva mjeseca smo rušili rekorde po broju događanja, te otkad poslujemo, nismo nikada zatvorili svoja vrata. Ovaj put smo to učinili da očuvamo i vaše i naše zdravlje, kako bi mogli, nakon što sve ovo prođe, opet se nastaviti u velikom broju okupljati i još godinama s vama surađivati.
Također, u ovih nekoliko godina poslovanja, nikada nam nije bilo otkazano više od 160 događanja i nikad nismo ni pomislili da bi otkazivanje nekog događanja značilo da je to za sveopće dobro.
Ovim putem bi htjeli zahvaliti svim našim klijentima na pokazanoj suradnji i susretljivosti i poručiti vam da se nadamo se uskoro svi družimo na novim i zanimljivim događanjima. Slobodno nam se i dalje javljajte za sve upite koje imate za naše dvorane i za vaše nove željene datume događanja.
Osim toga, posebno zahvaljujemo i Vladi Republike Hrvatske na donesenim mjerama koje su, nama poduzetnicima, omogućile da održimo svoj posao i svoje radnike, da nitko ne ostane bez prihoda i da svi skupa lakše podnesemo situaciju u kojoj smo se našli i vrijeme koje nas čeka. Još jednom, hvala!
I naravno, posebno hvala svim doktorima, sestrama, ljekarnicima, vatrogascima, policajcima, statičarima, volonterima, blagajnicima i svima ostalima koji trenutno rade sve da nam se život i dalje odvija.
Također, ovom prilikom bi izrazili sućut svima koji su ostali bez svojih bližnjih.
Osim virusa, neke od nas je pogodio i potres. Nadamo se da ste svi dobro i da saniranje posljedica potresa teče u pozitivnom smjeru. Samo: glavu gore!
A do idućeg susreta, OSTANIMO DOMA. Budimo odgovorni, mislimo na sebe i ljude oko sebe i sačuvajmo naše zdravlje.

Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:
Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh