Čestit Božić i sretna nova godina!

Ugodne blagdane u društvu najmilijih te veseli doček nove 2019. godine uz sve najbolje želje za poslovnim i privatnim uspjesima želi vam Forum Zagreb!

ForumZagreb-Bozic2018-440Najljepši i najsvečaniji mjesec u godini ujedno je i vrijeme kada se prisjećamo protekle godine i što smo sve u njoj doživjeli i postigli. Veseli nas činjenica da smo ove godine proslavili već 6. rođendan kongresnog centra FORUM Zagreb! Vrijeme brzo prolazi, a posebice kada su dani, kao ovogodišnji, ispunjeni brojnim zanimljivim poslovnim događanjima što nas ispunjava posebnim veseljem.

Bilo je tu brojnih edukacija, radionica i seminara različitih edukacijskih i savjetodavnih kuća, čija događanja uvijek rado promoviramo, te stalnih klijenata koji redovno kod nas održavaju svoja interna događanja. Ugostili smo i edukativnu konferenciju o odgoju djece, seminare i radionice organizirane od strane državnih institucija, javne konferencije, a s posebnim veseljem i žarom smo odradili našu ovogodišnju Meeting G2 konferenciju koja je ponovno okupila veliki broj poslovnih Hrvata iz cijelog svijeta. Za kraj godine uživali smo u domaćinstvu brojnih blagdanskih domjenaka i zabava za djecu organiziranih od strane raznih nacionalnih i internacionalnih kompanija i tvrtki.

Svaka nova godina donosi nam nova iskustva, nova partnerstva, nova znanja i bogatstvo novih prijateljstava. Stoga s veseljem očekujemo i ovu novu – 2019. godinu i sve izazove i uzbuđenja koja nam ona donosi.

Uz sve najbolje želje, nadamo se da ćete veselo ispratiti 2018. i dočekati još uspješniju i pozitivniju novu 2019.! Vrijeme je da se na kratko odmorimo i posvetimo svojim najbližima prije nego krenemo u nove poslovne uspjehe.

Od srca vam želimo sretan i blagoslovljen Božić te uspješnu 2019. godinu punu zdravlja, sreće i poslovnih uspjeha!

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh