Bez obzira na nove mjere, vaše događanje se još uvijek može održati!

Vrijeme je za hibridna događanja!

Nađite kreativan način promocije svog događanja web

Svjedočimo sve oštrijim mjerama u borbi protiv koronavirusa. Nažalost, event industrija uvijek biva pogođena. No, kao što je Charles Darwin rekao: ‘Tijekom evolucije ne preživljavaju one vrste koje su najjače, niti one najinteligentnije, već one koje su najprilagodljivije promjenama.’.
Zato, ne odustajte od svojih evenata, već ih prilagodite.
Rješenje se krije u hibridnom načinu održavanja događanja.
Najveći benefit ovakve vrste događanja je veći globalni doseg publike i mogućnost da Vaša publika bude dio vašeg događanja iz bilo kojeg dijela svijeta. Bez obzira koje mjere budu donešene! Također, manji su troškovi organizacije, no bitno je da je sve dobro i kvalitetno tehnički pripremljeno kako bi se sve održalo bez poteškoća.
Forum Zagreb vam omogućuje da ostvarite svoje evente. Više o hibridnim događanjima možete saznati ovdje ili nam se možete obratiti na email rezervacije@forumzagreb.net ili putem telefona na broj +385 1 286-7777.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh