Kako do uspješne selekcije i integracije zaposlenika?

Seminar „Analiza radnog mjesta, selekcija i integracija zaposlenika“, koji je namijenjen svima koji žele stvoriti poticajnu organizacijsku klimu, održat će se 3. studenog u Forumu, u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra.

Forum-Miraku-selekcijaNa seminaru će polaznici saznati kako analizirati radno mjesto, metode analize poslova, praktične instrumente i tehnike selekcija, sve o e-regrutiranju, svjetskim praksama u novim načinima selekcije, employer brandingu, upotrebi tehnologije u procesu selekcije te integraciji zaposlenika.

Cilj seminara je razumjeti važnost analize posla za ostvarenje strateških ciljeva organizacije, upoznati se s tradicionalnim i integriranim modelom planiranja ljudskih potencijala, razumjeti ulogu selekcije kandidata u osiguravanju sposobnih i kompetentnih radnika, identificirati svrhu selekcijskih aktivnosti za organizaciju, spoznati koje metode i tehnike koristiti pri selekciji te naučiti kako se provodi intervjuiranje i strategija selekcijskog intervjuiranja.

Također će seminar ukazati na važnost analize radnog mjesta, korištenja adekvatnih tehnika prilikom selekcije kandidata, ali i značaja postavljanja pravih pitanja prilikom sveobuhvatnog intervjuiranja. Poseban naglasak stavljen je na značaj integracije zaposlenika kao najosjetljivije faze koja objedinjuje analizu posla i selekciju, a ako je ona uspješna, raste i efikasnost organizacije, što je temeljni cilj zapošljavanja.

Edukacija je namijenjena onima koji se žele prilagoditi promjenama na tržištu i stvoriti poticajnu organizacijsku klimu u kojoj se koristi maksimum kompetencija svakog zaposlenika, ali u kojoj je odgovornost za razvoj karijere podijeljena između organizacije i proaktivnosti i angažmana pojedinca.

Detaljnije o seminaru i kotizacijama možete saznati ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh