Advent u Forumu

Forum Zagreb se kao i sami grad polako oblači u blagdansko ruho. Ne propustite našu posebnu blagdansku ponudu za organizaciju domjenaka u adventskom ozračju!

Advent-Forum-2018-440Najljepše doba godine nam stiže! Zagreb se polako priprema za početak nadaleko poznatog, najboljeg Adventa u Europi, a Forum Zagreb za organizaciju najljepših, svečanih, blagdanskih domjenaka.

Bajkoviti Advent u Zagrebu
Ovogodišnji zagrebački Advent, koji je zadnjih godina proglašavan najboljom takvom manifestacijom u Europi, započet će 1. prosinca i trajati do 6. siječnja 2019., a poseban naglasak bit će stavljen na kulturne događaje koji će Zagrepčane i njihove goste uvesti u blagdansko raspoloženje i iščekivanje Božića. Uz brojne festivale, izložbe i druga kulturna događanja s najljepših zagrebačkih balkona dopirat će melodije festivala “S božićnih balkona u Zagrebu”. Svakako ne propustite sudionike svojih poslovnih događanja povesti u posjete najatraktivnijim i nezaobilaznim lokacijama Adventa u Zagrebu, kao što su Ledeni Park, Fuliranje, Advent na Zrinjevcu, na Europskom trgu, u tunelu ili u Klovićevim dvorima. Iznenadite svoje goste šetnjom po bajkovitom gradu jer simbol ovogodišnjeg Adventa bit će Ivana Brlić Mažuranić i njezine bajke te likovi koji će posjetitelje uvesti u bajkoviti dio Adventa, uz mirise kuhanog vina, punča, mesnih delicija, germknedli i poznatih domaćih fritula.

Blagdanska trpeza na vašem događanju
Adventsko ozračje vlada i u kongresnom centru Forum Zagreb koji je za vaša blagdanska događanja pripremio posebnu blagdansku ponudu. Kao i sam grad, Forum je ukrašen u predbožićnom duhu, a za blagdanske domjenke je pripremio i posebnu ponudu jelovnika. Neodoljive sezonske nacionalne delicije poput kuhane šunke, bunceka, češnjovki i ribljih delicija uz bogatu ponudu zimskih slastica, očarat će nepca vaših gostiju. Na izbor imate Blagdanski dnevni jelovnik za dnevna poslovna događanja ili Blagdanski jelovnik za male grupe i Blagdanski jelovnik za velike grupe koji je prigodan i za dnevna i za večeranja događanja.

Ne propustite Advent u Forumu i organizirajte blagdanski domjenak skrojen po vašim željama!

Pošaljite upit

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh