Poslovna evolucija: Dinamika uspjeha u poslovanju

18.-19. svibnja – u kongresnom centru Forum Zagreb održat će se edukativni modul Poslovna evolucija: Dinamika uspjeha u poslovanju, u organizaciji Conscious Business School

Forum-Zagreb-BusinessEvolutionEvolucija znači neprestani razvoj. Poslovni se svijet u današnje vrijeme razantno i turbulentno razvija, no vodstvo u većini poduzeća nastavlja ustaljenim načinom razmišljanja u okviru starih navika. Ljudi teže za radnim mjestom gdje rado dolaze, dobro zarađuju, gdje ih se poštuje i potiče, što rezultira radom koji istinski služi zajednici. Holistički pristup i razumijevanje omogućava takav način upravljanja poduzećem.

Ovom temom bavit će se tečaj u organizaciji Conscious Business School, Business Evolution: Dinamika uspjeha u poslovanju, koji će se u Forumu Zagreb održati 18. i 19. svibnja. Tečaj će polaznicima dati uvid i praktično iskustvo kako je to moguće uspješno ostvariti na zadovoljstvo vas, vaše djelatnosti i zaposlenika. Ujedno je idealan trening i dodatak poslovnom znanju i iskustvu, te otvara cjelovit pogled na poduzeće i poslovanje.

Tečaj je namijenjen poduzetnicima ,obrtnicima, trenerima, suradnicima i svima zainteresiranima.

Sadržaj
Stjecanje temeljnog razumijevanja materijalnih i duhovnih komponenata poduzeća i obitelji, te njihovo fascinantno uzajamno djelovanje. Osim toga, doživljavamo dinamiku uspjeha (izmedju ostalog- sistemskom konstelacijom) i način raspoznavanja iste u svakodnevnom životu, te korist za nas i ljude u našem okruženju.

– Tijelo, duh i duša u poduzeću
– Temeljne dinamike u poduzeću i na radnom mjestu
– Uzajamno djelovanje obiteljske veze-ljubavne veze i odnosi u radnom okruženju
– Duša poslovnog uspjeha
– Uspješno pokretanje, osnivanje i vođenje poslovanja
– Poduzeće kao obitelj

Sve informacije i rezervacije za sudjelovanje na tečaju primaju se telefonskim putem na +43 664 2171 953.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh