Business Evolution: Dynamics of Business Success

19th to 19th May – congress center Forum Zagreb, will host an educational module Dynamics of Business Success, organized by Conscious Business School

Forum-Zagreb-BusinessEvolutionEvolucija znači neprestani razvoj. Poslovni se svijet u današnje vrijeme razantno i turbulentno razvija, no vodstvo u većini poduzeća nastavlja ustaljenim načinom razmišljanja u okviru starih navika. Ljudi teže za radnim mjestom gdje rado dolaze, dobro zarađuju, gdje ih se poštuje i potiče, što rezultira radom koji istinski služi zajednici. Holistički pristup i razumijevanje omogućava takav način upravljanja poduzećem.

Ovom temom bavit će se tečaj u organizaciji Conscious Business School, Business Evolution: Dinamika uspjeha u poslovanju, koji će se u Forumu Zagreb održati 18. i 19. svibnja. Tečaj će polaznicima dati uvid i praktično iskustvo kako je to moguće uspješno ostvariti na zadovoljstvo vas, vaše djelatnosti i zaposlenika. Ujedno je idealan trening i dodatak poslovnom znanju i iskustvu, te otvara cjelovit pogled na poduzeće i poslovanje.

Tečaj je namijenjen poduzetnicima ,obrtnicima, trenerima, suradnicima i svima zainteresiranima.

Sadržaj
Stjecanje temeljnog razumijevanja materijalnih i duhovnih komponenata poduzeća i obitelji, te njihovo fascinantno uzajamno djelovanje. Osim toga, doživljavamo dinamiku uspjeha (izmedju ostalog- sistemskom konstelacijom) i način raspoznavanja iste u svakodnevnom životu, te korist za nas i ljude u našem okruženju.

– Tijelo, duh i duša u poduzeću
– Temeljne dinamike u poduzeću i na radnom mjestu
– Uzajamno djelovanje obiteljske veze-ljubavne veze i odnosi u radnom okruženju
– Duša poslovnog uspjeha
– Uspješno pokretanje, osnivanje i vođenje poslovanja
– Poduzeće kao obitelj

Sve informacije i rezervacije za sudjelovanje na tečaju primaju se telefonskim putem na +43 664 2171 953.

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top